img

Dacadt AB

Vårt team av erfarna proffs kan sköta om ditt hem/ trädgård precis som du vill ha det vid varje tillfälle. Vi tillhandahåller endast kontrollerad, hederlig och pålitlig personal som bara använder miljövänliga produkter. Vårt team arbetar hårt för att du ska vara nöjd med oss.

Om du har några frågor om våra tjänster eller om du vill utnyttja någon av våra tjänster, besök vår kontakt sida.

Välkommen till DACADT AB!

Vi jobbar hårt så att du slipper! Stryk trädgårdsbestyren och städningen från din ”måste göra lista” så du får mer tid över för det du egentligen vill göra. Vi fixar och gör allt i din trädgård! Trädgårdstjänster för både företag och hem. Vi har även städtjänster, hemstäd, flyttstäd, fönsterputsning och andra speciella tjänster.

Om du är intresserad av att få reda på mer, kontakta oss på 0707883058.

 

 

Våra tjänster

Vi tillhandahåller ett brett utbud av tjänster för ditt företag eller hem. Våra team är specialiserade på hem och trädgårdar både privat och kommersiellt –  Inget uppdrag är för litet.
Vill ni veta mer om våra respektive tjänst så klicka er vidare på länken,

 

TRÄDBESKÄRNING

Beskärning av fruktträd görs för att sol och luft skall nå in till blad, blommor och frukt.
Äppelträd kan beskäras hela året utan att trädet skadas. Om fruktträden gallras på rätt sätt får de grenar som blir kvar mer kraft och orkar bära färre men större och bättre frukter.
Passa på att boka medans tid är, Dacadt AB har specialister inom området som kommer hem till er, de har med sig all utrustning som behövs.

 

TRÄDFÄLLNING

Trädfällning är något som utförts sedan urminnes tider. För att kunna utföra arbetet på bästa sätt arbetar vi med olika tekniker såsom sektionsfällning och vanlig trädfällning.
Trädfällning på villatomt skiljer sig från trädfällning i skogen men grundprincipen är fortfarande den samma. För att kunna utföra en fällning krävs kunskap och engagemang! Vi tar oss an svåra träd.
Manskap som arbetar med motorsågning innehar motorsågskörkort ABE samt liftkort (vi är fullförsäkrade).

 

STUBBFRÄSNING

En effektiv och miljövänlig metod för att få bort stubbar är att använda en stubbfräs, alltså en maskin som med hjälp av en sågklinga helt enkelt skär och trasar sönder stubben. För att kunna utföra ett så miljövänligt och felfritt arbete som möjligt krävs en stubbfräs som kan fräsa bort stubben utan att gräsmattan tar skada. Stubbfräsen fräser bort stubben och lämnar endast kvar gropen där stubben suttit och spånet som den förvandlats till. Efteråt så kan man täppa igen gropen med jord eller exempelvis lägga plattor eller bygga altan. Hör av dig till oss för instruktioner att mäta dina stubbar för en offert.

Såklart kan vi även offerera bortforsling av spån samt igenfyllning av hålet där stubben suttit samt gräsfrö sådd.

 

TRÄDGÅRDSTJÄNST

Det finns mycket att göra om man vill ha en fin och välskött trädgård som man kan njuta i fulla drag av.
När du anlitar Dacadt:s går vi igenom ert behov och utifrån det gör vi tillsammans upp en plan. Tillsammans med vår auktoriserade trädgårdsmästare utarbetar ni en checklista där alla moment finns med som kan kräva åtgärd, samt dina egna önskemål om din trädgårdsskötsel, av detta utarbetar ni sendan en arbetsorder.
Nedan följer några exempel på vanliga trädgårdsarbeten.

  • Häckklippning
  • Beskärning av buskar och fruktträd
  • Plantering
  • Vertikalskärning av gräsmatta
  • Ansa rosor
  • Rensa rabatter
  • Räfsa Löv, kratta
  • Rengöra ute möbler m.m

 

RENOVERA GRÄSMATTAN (Vertikalfräsning, luftning, gödsel)

Det finns en mängd insatser som kan göras för att omvandla en trött gammal gräsmatta till en grönskande oas utan att behöva lägga om hela gräs mattan. En av de effektivare metoderna är att använda sig av en vertikalskärare, en maskin som både luftar gräsets rötter, och som också tar bort döda rötter. Det så eftertraktade gräset blir också mer grönt och tätt- Metoden fungerar verkligen.

 

HEMSTÄD

Vi erbjuder ett brett spektrum av rengöringstjänster för ditt hem så du kan slappna av efter en lång, hård dag på jobbet istället för att städa bort din fritid. Vi kan rengöra all din hushållsutrustning och skåp i köket såväl som att skrubba diskhon och skura golvet. Vi rengör dusch, handfat och toalett med desinfektionsmedel och behandlar allt mögel i badrummet. Vi dammar alla rum, dammsuger, sopar och moppar. Samt vid behov även fönsterputs.
För att få en så optimal städupplevele som möjligt rekommenderas vid första städningen att både kund och städerska samråder om städbehovet och tidsåtgången för det fortsatta arbetet.
Prova på städning, KONTAKTA OSS!

 

KOMMERSIELL KONTOR/ RESTAURANG/ BRF STÄD

Vill du att ditt kontor/ restaurang ska glänsa ikapp med solen när du kommer på morgonen. Vi erbjuder städning du kan lita på. Vår specialiserade städningsservice kan få ditt företag att skina genom att eliminera all smuts som har lämnats kvar när ljusen släckts. Vår städservice är skräddarsydd för att passa dina behov.
Transport enligt avtal.

 

FLYTTSTÄD

Ska du flytta och behöver hjälp med flyttstädningen. Då har du kommit rätt. Dacadt AB kan erbjuda dig en komplett utförd flyttstädning enligt mäklarsamfundets riktlinjer. Det ställs stora krav på att en flyttstädning skall vara bra framför allt av dem som flyttar in i bostaden.
I vårt företag finns kompetens, kunnande och maskiner för att kunna tillgodose de kraven. Dessutom helt nöjd garanti, vi åtgärdar kostnadsfritt eventuella brister.
Med RUT avdraget betalar ni som kund endast 50% av den totala kostnaden.

 

SLÄPVAGNSUTHYRNING 

Uthyrning av släpvagnar sker genom webbplattformen  Hygglo.se eller via deras app Hygglo, 7 dagar i veckan dygnet runt. 

Trädfällning

Stubbfräsning

Trädgårdstjänster

Renovera gräsmatta (Vertikalfräsning, luftning, gödsel)

Hemstäd

Kommersiell kontor/restaurang/Brf Städ

Flyttstäd

Släpvagnsuthyrning

 Företagsförsäkringar & certifieringar

 Godkänd för F-skatt

 Registrerad för moms

 Innehar alla försäkringar och certifieringar

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating