img
img
img
img
img
img

Karl-Magnus Skog & Marktjänst AB

Hjärtligt välkommen till Karl-Magnus Skog & Marktjänst AB. I företaget finns bred kompetens för att kunna hjälpa till med det mesta inom skogs- och jordbruksarbete. Vi har tillgång till maskiner och kan köra skördare och skotare. Vi tar rutinmässiga underhållsarbeten såväl som specifika projekt. Karl-Magnus Skog och Marktjänst AB är stolta över att ha en rad nöjda kunder i ryggen och ser fram emot möjligheten att få fler.

SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Om du är en skogs- eller villaägare eller driver jordbruk eller dylikt så finns det gott om tjänster vi kan stå till buds med. Karl-Magnus Skog och Marktjänst AB genomför alla tänkbara typer av skogsarbeten, markarbeten och underhåll. Vi kan skräddarsy lösningar bestående av olika tjänster som ska utföras regelbundet och vi kan genomföra enskilda arbeten på engångsbasis. Vi riktar oss både mot företags- och privatkunder. Om du beställer tjänster av oss du får utnyttja RUT eller ROT så kan vi hjälpa dig med pappersarbetet.

FINNS I NÄRHETEN AV HALMSTAD

Du hittar Karl-Magnus Skog & Marktjänst AB i Simlångsdalen nära Roshult, några mil öster om Halmstad. Om du har några frågor eller vill komma i kontakt av någon annan anledning når du oss dock enklast via telefon (072-571 82 29) eller e-post (km.skog.marktj@hotmail.com)

 

 

JORDBRUK, SKOGSBRUK OCH UNDERHÅLL

Vi kan hjälpa till med skogsbruk som trädfällning, skogsavverkning, plantering, vindfällor och annat. Det är också möjligt att beställa gräsklippning. Egen grävmaskin finnes så vi kan åta oss diknings-jobb och annan grävning. Vi kan också åta oss rivningsjobb av enklare karaktär. Utöver det kan vi köra skördare och skotare. Självklart finns möjligheten att anlita oss för olika typer av underhållsjobb enligt ett schema. Hör av er till oss så ser vi vad vi kan ordna.

MILJÖ OCH KVALITET

Vi jobbar nära naturen i princip varje dag. Det har gjort oss extra känsliga för vad det betyder att ta ansvar för miljön. Vi låter miljöhänsyn vara en del av allt vi tar oss för – vi gör alltid vårt yttersta för att välja alternativ som är bäst för miljön. Det största skälet till detta är förstås för att alla bör ta sitt ansvar, men vi tror också att det är en bra idé att låta våra kunder känna att de tar miljöansvar när de anlitar oss.

 

 

UNDRAR DU NÅGOT? HAR DU ETT PROJEKT? HÖR AV DIG!

Om vi inte sitter i en maskin eller är ute och sköter underhållet i en skog någonstans står vi redo att besvara era frågor. Om ni vill ha en konsultation och en offert kan vi ordna det kostnadsfritt. Vi inleder gärna ett samtal för att planera för jobb då vi tror att det är det bästa sättet att motsvara era specifika önskemål. Tveka inte om att höra av er med just era frågor!

 

 

 

Följ oss på Instagram!

Företagsförsäkringar & certifieringar

 Godkänd för F-skatt

 Registrerad för moms

 Innehar alla försäkringar och certifieringar

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating