img
img
img
img
img
img
img
img
img

Magisk Pool & Spa AB

800m² pooler och spabad.

Kom in och låt er inspireras, vår butik i Bålsta är en av Sveriges största och mest kompletta utställningar med ett flertal pooler och spabad i drift. Här hittar du också tillbehör, leksaker och alla kemikalier för både poolen och spabadet.

Kostnadsfria hembesök, kompetent rådgivning och snabba offerter inför ert pool- eller spaprojekt är en viktig del av vårt erbjudande.

Vi erbjuder även räntefri delbetalning och lån via Santander Consumer Bank eller Wasa Kredit.

Vi hälsar gamla och nya kunder varmt välkomna till Magisk Pool & Spa i Bålsta!

Magisk Pool & Spa i Bålsta.

Kedjan Magisk Pool grundades i Bålsta och det är också här som den största butiken ligger. Magisk Pool är i grunden ett familjeföretag som grundades under senare hälften av 2000- talet. Man startade med ett fåtal produkter och har genom åren byggt på med produkter och skaffat sig en gedigen kunskap inom Pool & Spa.

Produkter och kvalitet har alltid stått i fokus och relationer med tillverkare och leverantörer har alltid varit en viktig hörnsten för företaget.

Magisk Pool & Spa har som avsikt att genom kvalitetstänk och direktavtal med Europeiska leverantörer utöka sitt butikskoncept genom Franchise på strategiska platser i Sverige.

Bålsta butiken är flaggskeppsbutiken och visar ett brett sortiment av pool & spa, välkomna in!

 

Betongpool

För dig som vill ha det absolut bästa inom pooler!
Pool stomme av gjuten betong håller en livstid!

Vi på Magisk Pool & Spa har valt ut 2 pool leverantörer att arbeta med när det gäller betong pooler, dessa uppfyller våra höga krav gällande pool stommens hållbarhet över en längre tid och att din pool är lätta att montera för dig som vill göra jobbet själv.

Våra betongpooler kan du gräva ner helt eller delvis, eller montera helt ovan mark om det passar bättre hos dig. inga extra stödmurar krävs!

MAGIclassic 1.5

Marknadens bästa gjutform & filtrering

Det finns ingen annan poolstomme för betong gjutning som är så stark som Magilines MAGIclassic stomme, med en hård poolstomme i återvunnen plast, får du en riktigt bra och stabil insida utan behov av spackling eller förstyvningsskivor.

Poolen är självbärande i sig och kan placeras delvis nedgrävd eller till och med helt ovan mark, du skulle till och med kunna lyfta poolen fylld med vatten i…(klicka här för att se)

MAGIclassic är inte bara stabilare, utan har även marknadens effektivaste filter FX-filtret som är betydligt snabbare och effektivare än ett traditionellt sandfilter. Med det behöver du mindre klor i din pool.

Fördelarna är många.

Thermopool

Billigt och enkelt sätt att bygga en betongpool

Thermopoolen är perfekt för dig som vill bygga poolen själv.

Thermopool byggs som lego och armeras vartefter den byggs ihop. Det är mycket lätt att bygga din Thermopool. Stommen i Thermopoolen ger den en otroligt bra isolering från både insidan samt utsidan, så ingen extra isolering behövs.

Det går lätt att bygga poolen i en mängd olika storlekar och former. Du kan få en betongpool som passar just din smak.

Med sin starka stomme i betong så kan vi bygga Thermopoolen både nedgrävd samt helt ovan marken.

 

 

Stålpooler

Stålpooler i hög kvalitet till otroliga priser!

Med stål pool från Soleo har du en galvaniserad pool stomme som håller mycket länge! Med dess 2mm tjocka gods så har vi de kraftigaste stålstommarna på pool marknaden, jämför gärna!

Dessa pooler monteras lätt ihop och vi erbjuder kompletta pool satser med det mesta du kan önska dig! Vi har även helt unika tillval som trappor i hela poolens bredd och romantrappa i er pool som är linerbeklädd, alltså samma material som i övriga poolen!

Skulle du även vilja ha en alldeles egen fri form pool, så kan vi lösa det!

 

 

Best Pools

Best Pools är vårt prisvärda alternativ från Polen.

Poolerna är rejält uppbyggda med stålförstärkning under toppen och kraftfullt isolerat med skum på utsidan för att undvika värmeförluster. Täthetsgarantin på poolerna är 15 år, vilket väl matchar klart dyrare märken inom poolindustrin. Best Pools har varit igång sedan 2006 och Magisk Pool har agenturen för Best Pools i Sverige.

 

 

Spabad

Norrsken

Välisolerat spabad med låg driftskostnad

Snygga och välutrustade spabad till fantastiska priser, det är vad du får när du köper ett spabad i Norrsken serien. Baden kommer extraisolerade så att de kan stå ute året om och alltid vara redo för bad och detta till en riktigt låg driftskostnad. Då vi tycker att det är viktigt att tänka på miljö och vår egna avtryck så har vi även valt ett extra tjockt isolerande lock så att du har minsta möjliga avkylning.

Besök oss på

Besök gärna oss i butiken så hjälper vi dig vidare

 

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating