img

Oas Mark Och Trädgård AB

Vi på Oas Mark Och Trädgård AB är specialister på att renovera trädgårdar och anlägga ny trädgård, plattsättning, lägga gräsmatta, Stödmur, bygga altan och mm. Vi har lång erfarenhet inom branschen och lägger stor vikt på kundens önskemål och nöjdhet.

Oas Mark och Trädgård AB

Varmt välkommen vill vi önska dig till oss på Oas Mark och Trädgård AB! Vi är företaget för dig som behöver hjälp med någon typ av mark- eller trädgårdsarbete. Vi tar oss an projekt i alla tänkbara olika storlekar. Vi kan till exempel utan några som helst problem ta på oss rollen som totalentreprenör men även hjälpa till vid betydligt mindre projekt.

 

Ta hjälp av våra stenläggare i Stockholm

Våra stenläggare i Stockholm har utbildningen, rutinen och därför också kunskaperna som krävs för att kunna ge dig hjälp av högsta tänkbara standard när det kommer till stenläggning. För oss spelar det ingen roll vilken sorts stenläggning det rör sig om, våra stenläggare i Stockholm kan hjälpa dig oavsett vilket.

Vill du till exempel lägga sten på din garageuppfart? Eller vill du förse din tomt med en stengång? Kanske behöver du hjälp med att bygga en uteplats? För oss spelar det alltså inte någon roll vad det är du behöver hjälp med, våra stenläggare i Stockholm finns här för dig vad det än gäller. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss redan idag om det är så att du är intresserad av att ta del av våra tjänster!

Har du några frågor om våra stenläggare i Stockholm, våra tjänster eller om vårt företag? Då behöver du bara kontakta oss. Ett sätt som du kan göra det på är att använda dig av något av våra kontaktformulär. Dessa finner du här på vår sida. För att kunna komma i kontakt med oss på snabbast möjliga sätt under kontorstimmar är det dock bäst att ringa oss. Då kommer vi att kunna ge dig svar på dina frågor på direkten.

 

Några av våra tjänster

Bland de tjänster som vi på Oas Mark och Trädgård AB erbjuder ingår bland annat renovering av innergårdar, anläggning av nya trädgårdar, stensättning, staketbyggen, altanbyggen, murning och byggen av trappor. Tveka därför inte på att kontakta oss oavsett vad för typ av mark- eller trädgårdsarbete som du behöver hjälp med!

 

Före och efterbilder

 

 

  • Stenläggning
  • Anläggning av ny trädgårds
  • Altanbygge
  • Staket

Företagsförsäkringar & certifieringar

 Godkänd för F-skatt

 Registrerad för moms

 Innehar alla försäkringar och certifieringar

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating