img
img
img
img
img

Poolseidon Of Sweden AB

VÄLJ ENDAST DET BÄSTA

Vi bygger betongpooler med marknadens bästa poolkonstruktion – Thermopoolen 3.0. Det är den utan tvekan starkaste och mest hållbara poolen du kan välja.

KONTAKTA EN POOLEXPERT

Vi svarar inom 24h på helfria vardagar.

Har du några frågor eller funderingar? Eller vill du boka möte med en av våra poolexperter för att prata om dina pooldrömmar? Vi vidtar självklart åtgärder med tanke på rådande situation, så att du ska känna dig trygg. Vi åker även ut på kostnadsfria hembesök.

Hemester när den är som bäst

Din drömoas hemma med din egen betongpool

 

SVERIGES MEST SÅLDA POOL

Thermopool – tillverkade för att klara vårt skandinaviska klimat

Visste du att vår poolkonstruktion Thermopoolen är Sveriges mest sålda pooltyp? Det finns flera anledningar till detta. Thermopoolen är extremt stabil, fullt isolerad och klarar av att stå fristående, helt eller delvis nedgrävd. Vi kan skräddarsy den helt efter dina önskemål – kläs med färdig poolduk eller riktig glasmosaik, förses med invändig gaveltrappa eller hörntrappa och du väljer själv baddjup och storlek. Oavsett vad ni väljer så kommer ni att ha många år av badglädje framför er.

 

BETONGPOOLER

Självbärande betongpool för extra hård yta. Thermopool 3.0 är en betongpool i premiumkvalitet. Stommen består av frigolitblock som byggs ihop, armeras och fylls med betong.

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating