img

Selinders Skog & Trädgård

Selinders Skog och Trädgård är ett trädgårdsföretag som arbetar med allt möjligt som har med trädgård, skog och mark att göra. Vi utgår ifrån Hörby och kan genomföra arbeten i hela Skåne. 

Vi fäller träden antingen från roten eller från toppen. Vill ni ha trädet fällt från toppen så klättrar vi och sågar ner det i delar, för att utföra ett sådant arbete innehar vi cpt-c certifikat. Selinders Skog och Trädgård har även behörighet för arbete på väg, vilket gör det möjligt för oss att fälla träd som står ut över vägen. Andra tjänster som vi utför är bland annat häckklippning, röjning med röjsåg och gräsklippning. Vi utför även specialuppdrag om du skulle behöva hjälp med något annat. 

Till alla arbeten kommer vi till dig för att ge en offert och diskutera fram hur du vill ha det, för att få det bästa resultatet för dig. 

Skulle just du behöva hjälp med något i din trädgård, har du ett träd som står i vägen eller en buske som behöver lite omvårdnad? Tveka inte att höra av dig till oss på Selinders Skog och Trädgård. 

Selinders Skog och Trädgård 

076-140 77 96 

Kristianselinder27@gmail.com 

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating