img

Svenska Pool & Spa Linköping AB

Välkommen till din leverantör av kompletta pool- och spalösningar. Vi finns på ett flertal orter runtom i Sverige så att service och kunskap ska finnas när dig som kund. När du köper en pool- eller spabad av oss ger vi alternativ som passar dina personliga önskemål. Vårt standardsortiment har hög kvalité och det finns utrymme för dig att sätta din egen prägel på ditt pool- och spaområde med de tillval av produkter som vi erbjuder. Välkommen hit!

Svenska Pool & Spa

 

Se det framför dig – den svenska sommarvärmen välkomnar dig ut på verandan där du glider ut i badtofflor för att ta dig ett dopp i din alldeles egna pool. Hur känns det? Låt inte tanken på en pool förbli en tanke. Oavsett vilken poolkonstruktion och poolmodell som intresserar dig så har du många härliga badstunder att se fram emot. Låt oss guida er rätt till vilken modell som passar era visioner!

 

 

Våra pooltyper

Ingen trädgård är den andra lik. Varje enskild trädgård har sina unika förutsättningar och möjligheter. Det kan därför vara bra att informera sig om de olika poolmodeller som finns för att urskilja vilken typ som passar de egna önskemålen och förutsättningarna bäst. Poolmodellerna skiljer sig åt på flera sätt. Vissa är självbärande och går att montera ovan mark medan vissa ska grävas ner helt och hållet. Några av modellerna har valmöjlighet när det gäller trappans utseende medan andra har fasta alternativ. Vi ger dig som kund möjlighet att installera och montera poolen själv eller anlita oss att utföra monteringsarbetet. Oavsett vilken poolmodell ni väljer så är vårt mål att leverera bästa möjliga paket till er!

Här har vi sammanställt en köpguide som kan vara till hjälp för er som funderar över hur man ska tänka när det gäller poolköp!

LÄS MER

 

 

 

 

 

Thermopool – Betong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spabad

 

Ett spabad är en investering i hälsa och välmående. Att kunna ta ett avslappnande bad utomhus oavsett väder och årstid ger en otroligt härlig känsla. Vi levererar spabad från tre ledande varumärken: Nordpool, Svenska Bad och Svenska Pro.

Att köpa spabad kan till en början verka som att ge sig in i djungeln. Det behöver inte vara så krångligt! Det bästa sättet att bestämma vilken modell som passar er är att testa er fram! Vi ger svar på era frågor och funderingar.

LÄS MER

 

 

 

 

 

Pooltäckning

Ett bra poolskydd har många fördelar! För det första minskar kostnaden och tiden det tar att värma upp poolen. För det andra minskar avdunstningen av klor och därmed minskar behovet av kemikalier. För det tredje så håller det poolen ren från smuts och löv.  Alla våra pooltäckningsalternativ är säkerhetsklassade. Enligt svensk lag är du skyldig att ha ett säkerhetsklassat skyddstäcke eller staket runt ditt poolområde.

Använd er gärna av vår köpguide av pooltäckning

LÄS MER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Försäljning av pool, pooltillbehör och spabad

Följ gärna oss på instagram

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating