img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Trädgårdsmart i Sverige AB

Trädgårdstjänster med personlig service. När du vill lämna det tunga trädgårdsarbetet till någon annan tar du kontakt med TrädgårdSmart. Du får hjälp med köp av en ny robotgräsklippare, installation av robotgräsklippare, ogräsbekämpning, renovering av gräsmatta och stubbfräsning. Våra trädgårdstjänster finner du i Stockholm och Uppsala.

Om TrädgårdSmart

TrädgårdSmart är ett väletablerat företag som är grundat av entreprenören Robert Hammar. Vår ambition är att erbjuda dig våra tjänster på högsta nivå. Vårt engagemang, kunskap och våra erfarenheter gör det möjligt att överträffa våra uppdragsgivares önskemål. Vårt bästa kvitto på ett väl utfört arbete är när våra kunders grannar eller nära och kära kontaktar oss. Det händer ofta och då känner vi oss alltid lite extra stolta. Våra uppdragsgivare är allt ifrån privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och myndigheter.

Vårt intresse för robotgräsklippare och olika trädgårdstjänster ger oss en kreativ och framåtriktad inställning. Vår öppenhet för olika tekniker och nya metoder gör att vårt arbete aldrig blir enformigt eller rutinmässigt, snarare utmanande och roligt. Vi har från att bara installera robotgräsklippare utvecklat verksamheten vidare och tjänster vi erbjuder idag är eftertraktade tjänster som stubbfräsningogräsbekämpning och gräsmatterenovering.

För oss är är varje dag och uppdrag unikt. Att få hjälpa våra kunder är till stor belåtenhet för oss och i gengäld ger detta dig som kund ett gott resultat.

Vi tror på god kommunikation och samarbete för att kunna hjälpa dig på bästa sätt med dina önskemål. Du kan alltid vända dig till oss med dina frågor eller tankar. Tillsammans med dig kommer vi fram till de mest praktiska och effektivaste lösningarna där dina önskemål alltid står i fokus.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill hjälp med våra tjänster. Vi garanterar att du kommer att bli nöjd och få det lilla extra som gör skillnad.

Har du oönskad växtlighet?

 

Har din gräsmatta blivit hopplös, tråkig och ful?

 

Slösar du bort din tid på att klippa gräs?

 

Har du träd som står iväg eller som du vill ha bort av annan anledning?

 

 

 Företagsförsäkringar & certifieringar

 Godkänd för F-skatt

 Registrerad för moms

 Innehar alla försäkringar och certifieringar

There are no reviews yet.

Add a Review

Your rating