img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

X i Sverige AB

Låt oss ge ditt hem ett liv igen!

X i Sverige är ett entreprenadföretag som arbetar inom byggnation, trädgård, markanläggning och poolbygge. De fyra branscherna går hand i hand med varandra och vi åtar därför oss alla typer av arbeten inom detta, små som stora. Det gör att vi kan leverera hela lösningar på vad du behöver hjälp med i ditt hem och trädgård.Vi har över 40 års erfarenhet i samtliga fyra branscher vilket gör att vi har en mycket bred kompetens, goda referenser, ett stort nätverk av samarbetspartners och alla de försäkringar samt utbildningar som behövs. Letar ni efter ett seriöst och välrenomérat entreprenadföretag har ni kommit rätt! Läs mer om vad vi jobbar med här på hemsidan och hur vi kan hjälpa just dig!Välkommen att höra av dig till oss via telefon eller mail med dina förfrågningar och funderingar! Specialister på poolbygge – Kontakta oss för kostnadsfri offert

Lyxiga premiumpooler av högsta kvalitet!

Våra glasfiberpooler tillverkas med absolut högsta kvalitet och för vårt nordiska klimat. Botten är isolerad med 50 mm isolering som standard, extra tjock isolering finns som tillval. Väggarna är förstärkta för bästa hållbarhet. X i Sveriges glasfiberpool har en yta av gelcoat som enkelt kan poleras vid behov.

Isolerad botten och förstärkta väggar

Våra glasfiberpooler tillverkas med absolut högsta kvalitet och för vårt nordiska klimat. Botten är isolerad med 50 mm isolering som standard, extra tjock isolering finns som tillval. Väggarna är förstärkta för bästa hållbarhet. X i Sveriges glasfiberpool har en yta av gelcoat som enkelt kan poleras vid behov.

Köp av glasfiberpool

Ska du bygga nytt eller renovera?

Söker du ett väletablerat byggföretag i Strängnäs och i Mälardalen, kontakta oss på X i Sverige. Vi har lång erfarenhet av byggbranschen och erbjuder allt inom bygg till privatpersoner och företag.

Våra erfarna snickare utgår från Strängnäs och arbetar i mellersta Sverige där vi har våra flesta kunder i Mälardalen.

Kontakta oss gärna för mer information eller offert!

Exempel på byggtjänster

• Nybyggnation av lösvirkeshus, lagerbyggnader, carport, garage m.m.
• Tillbyggnation av villor och fritidshus
• Ombyggnation av alla slags fastigheter
• Byggnation av altan, veranda m.m.
• Renoveringsarbeten
• Stenläggningsarbeten
• Finsnickerier

Byggnation

Vi hjälper dig med din trädgård

Trädgårdsskötsel är en viktig del i för att få sin trädgård riktigt fin. Vi tar dagligen emot offertförfrågningar om allt som rör trädgårdsskötsel och hjälp i trädgården. Med vårt professionella nätverk av samarbetspartners över hela Sverige kan vi tillgodose precis det du behöver hjälp med. Vi har god erfarenhet av att vara behjälpliga med att utföra trädgårdsskötsel runt om i landet.

Lyft trädgården med stenläggning

Att göra sin trädgård ännu snyggare och mer attraktiv ser vi att många ofta tänker på och framförallt när solen tittar fram och trädgården börjar bli grön kan det vara fint med stenar och plattor. Stenläggning, även kallat stensättning, är något vi på X i Sverige ofta arbetar med och vi samarbetar idag med Sveriges mest kunniga företag inom området.

Planering av stenläggning

Gå gärna vidare och läs om våra tjänster via länkarna nedan

Företagsförsäkringar & certifieringar

 Godkänd för F-skatt

 Registrerad för moms

 Innehar alla försäkringar och certifieringar

Harald Persson - juli 27, 2021

Jag kan verkligen rekommendera Kenth och hans arbetslag. Jag anlitade X i Sverige till en thermopool på mitt sommarställe i Saltsjöbaden och barnen använder poolen jämt. Rekommenderas varmt!!

Add a Review

Your rating