Offert Husgrunder

Vi jobbar över hela Sverige

Husgrund.

Behöver du få offert och pris på husgrund? Då har du kommit helt rätt! Vår tjänst är helt kostnadsfri för dig att använda.

Oberoende var i landet du bor så kan vi på Trädgårdsproffsen hjälpa dig med arbetet kring en husgrund. Vi har Sveriges största nätverk av firmor som arbetar med arbetet kring en husgrund. Vi tar oss an uppdrag från privatpersoner, bostadsrättsföreningar (BRF) och företag. Varje år hjälper vi kunder att få pris på arbetet kring en husgrund och arbetet i sig utfört.

Ett urval av förfrågningar som våra kunder brukar vilja ha hjälp med:

  • Pris på husgrund
  • Vilka olika husgrunder finns det?
  • Husgrund på betongplatta

Pris på husgrund

När det kommer till husgrunder är det en del att ta in i beräkningen av priset på den. Våra samarbetspartners har lång erfarenhet av att ta fram specificerade offerter på material- och arbetskostnad. Det finns ofta en del frågor man som kund har som våra samarbetspartners alltid kan svara på.

Vilka olika typer av husgrunder finns det?

Det finns ett antal husgrunder att välja mellan beroende på vad som ska stå ovan på husgrunden. Husgrunden “Hybridgrund” används som ett alternativ till “platta på mark” eller krypgrund. En hybridgrund karaktäriseras av att den står direkt på marken men utan någon betongplatta och har heller inget kryputrymme som vid traditionella husgrunder. Hybridgrunden passar bäst för hus där det är fribärande bjälklag.

När man bygger en krypgrund så bygger man en ventilerad eller oventilerad luftficka mellan markytan och bjälklaget. Den luftficka som då skapas kommer att isolera huset från kylan som stiger upp från marken. Det är inte ovanligt att krypgrund ibland felaktigt kallas för torpargrund då konceptet dem två emellan är ganska snarlika.

Att välja rätt företag för husgrund

Vår tjänst är kostnadsfri för dig att använda. Trädgårdsproffsen erbjuder alltid rätt typ av företag för att bygga en husgrund. Vi ser till så att du kommer i kontakt med företag som har god erfarenhet av uppdraget som du får prisförslag från. Vi vill att du ska känna dig trygg att anlita vår tjänst. Välkommen att höra av dig till oss för priser på att anlägga en husgrund.

Husgrund innehåll

Absolut, det är inga problem alls.

Det är väldigt svårt att uppskatta ett ungefärligt pris då alla situationer är olika.

100% gratis. Du kommer få förslag från flera olika företag, du väljer sedan det företaget du tycker känns bäst.