Vi söker innesäljare på deltid

Vi söker nya vassa kollegor

Är du en person som letar efter en arbetsplats där dina idéer och drivkrafter får fritt utrymme? Är du en person som vet att det krävs pannben och fokus för att nå framgång? Drömmer du om att hitta ett nytt jobb inom ett företag som växer och utvecklas snabbt? Vill du bli en del av ett bolag som har tunga investerare bakom sig och andas entreprenörskap?

Sluta dröm – och använd din drivkraft hos oss!

Med din drivkraft kan vi erbjuda dig gynnsamma förmåner, ett schysst stort kontor på Gustav Adolfs Torg och stans vassaste kollegor! Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig? Förutom att du varje dag kommer in med ett stort engagemang och vilja av att vara med på vår framgång så vill vi att du ska bygga din egen kundportfölj och förvaltar den med goda resultat. Det gör du såklart genom att kontakta nya kunder och sluter riktigt bra affärer med dem. Vi vill ha dina inputs i våra olika typer av möten som sker varje vecka. Vi vill att du är alert och hungrig på att tillsammans med oss bygga ett av Sveriges största bolag inom vår bransch. “Okej, det här låter bra, men what’s the catch?” Tänker du.. Det finns ingen catch mer än dina egna begränsningar. Vi vet att det krävs en del från våra kollegor att bygga ett bolag och är du beredd på det och vill vara med om en grymt häftig resa likt inget annat så ska du söka till oss för att få veta mer om tjänsten! Och du – vi kommer ge dig all förutsättningar för att lyckas eftersom vi själva gett oss dem!

Om Trädgårdsproffsen

Trädgårdsproffsen är det enskilt största företaget i Sverige inom sin bransch. De har ett helt unikt koncept med tjänster för trädgårdsmästare, trädfällare och markanläggare. Trädgårdsproffsen har funnits sedan fem år tillbaka och köptes i september 2019 upp av Hitta Rådgivare Sverige AB. Trädgårdsproffsen arbetar idag med många andra välkända varumärken och företag i branschen och har kunder runt om i hela Sverige. Den här möjligheten är rafflande, företaget är litet men fördelen med det är att du som individ får vara med och påverka i beslut gällande både högt och lågt i organisationen. Detta bidrar i sin tur till en större förståelse för organisationsstrukturen och hur olika beslut verkar tillsammans för att gynna företaget. Tycker du att det här låter som din nästa utmaning? Ta då chansen och skicka din ansökan eller kontakta mig direkt!