Offert trädbesiktning

Vi jobbar över hela Sverige

Få hjälp med trädbesiktning.

Behöver du få offert och pris på trädbesiktning? Då har du kommit helt rätt!
Vår tjänst är helt kostnadsfri för dig att använda.

Oberoende var i landet du bor så kan vi på Trädgårdsproffsen hjälpa dig med trädbesiktning. Vi har Sveriges största nätverk av firmor som arbetar med trädbesiktning. Vi tar oss an uppdrag från privatpersoner, bostadsrättsföreningar (BRF) och företag. Varje år hjälper vi tusentals kunder att få pris på trädbesiktning och arbetet i sig utfört.

Ett urval av förfrågningar som våra kunder brukar vilja ha hjälp med:

  • Trädbesiktning av arborist
  • Pris på trädbesiktning
  • Besiktning av sjuka träd
  • Konsultation av träd

Trädbesiktning av arborist

Stora träd är vackra och imponerande och inget man i första hand vill behöva ta bort från sin trädgård. Men storleken på träden kan också innebära olika typer av risker eller faror om trädet inte mår bra. En trädbesiktning är en god investering att göra för sina träd. Vi en trädbesiktning så upptäcks framtida, potentiella risker. Vid en trädbesiktning kan också ha tid att åta lämpliga åtgärder för att vårda och bevara trädet så att man olyckor inte sker pga trädet. Våra utbildade trädfällare, arborister och trädgårdsmästare kan utefter en trädbesiktning hjälpa dig att komma fram till ett lämpligt beslut utifrån de risker som finns.

Vad gör man vid en trädbesiktning?

Det finns olika sätt att göra en trädbesiktning och en av dem är en metod för trädbesiktning som heter VTA (Visual Tree Assessment). Det man gör då är att utföra en “okulärbesiktning” trädet nerifrån roten upp till kronan. Metod gör att man undersöker vilka olika symptom som påverkar trädets stabilitet och kondition.

Att välja rätt företag för trädbesiktning

Vår tjänst är kostnadsfri för dig att använda. Trädgårdsproffsen erbjuder alltid rätt typ av företag för att utföra trädbesiktning. Vi ser till så att du kommer i kontakt med företag som har god erfarenhet av uppdraget som du får prisförslag från. Vi vill att du ska känna dig trygg att anlita vår tjänst. Välkommen att höra av dig till oss för priser på trädbesiktning.

Absolut, det är inga problem alls.

Det är väldigt svårt att uppskatta ett ungefärligt pris då alla situationer är olika.

100% gratis. Du kommer få förslag från flera olika företag, du väljer sedan det företaget du tycker känns bäst.