Offert Trädfällning

Vi jobbar över hela Sverige

Få hjälp med trädfällning.

Trädfällning; ett begrepp som omfattar vilket sätt man fäller ett träd på. Det finns generellt sett två begrepp som man använder och det är “markfällning” och “sektionsfällning”.
Är det något som vi har riktigt duktiga samarbetspartners till att utföra så är det just trädfällning. Varje dag får vi in en stor mängd förfrågningar på trädfällning från kunder över hela landet. Kunderna vill precis som du ha ett pris på vad det kostar med trädfällning.
Vi ger dig pris på både markfällning eller sektionsfällning beroende på vilket behov du har. Och vet du inte behovet, så kommer vi rekommendera dig det när vi talas vid.

Vi får ofta frågan om vad trädfällning kostar

Så vad kostar trädfällning?.

Ja, det är en väldigt bra fråga; vad kostar det att fälla mitt träd eller träden? Och hur ska det gå till?
Om du inte har någon uppfattning om hur trädet bör tas ner så kommer vi hjälpa dig att komma fram till det. Utefter vilket sätt som behövs användas för att fälla trädet bestäms också priset. Markfällning är generellt sett billigare än sektionsfällning då markfällning är en enklare process och inte lika tidskrävande.

  • Pris på sektionsfällning: står trädet nära ett hus eller en annan fastighet kommer trädet sannolikt fällas med sektionsfällning eller från en skylift. Anledningen till det är att ett träd väger oerhört mycket och utgör en risk att åsamka skada om det faller fel. Utifrån svårigheten att fälla trädet avgörs priset.

  • Trädets höjd, bredd, hur mycket grenar som finns på trädet, trädets utseende och storleken på trädkronan spelar roll för om trädfällaren väljer sektionsfällning eller markfällning. Trädfällare tar också hänsyn till miljön och marken som trädet står på. Alla träd är olika och ser olika ut vilket ger olika typer av förutsättningar för att fälla trädet på ett säkert sätt.

  • Pris på markfällning: står trädet relativt fritt och kan falla utan att skada något i sin omgivning kan man fälla trädet med markfällning. Då fälls hela trädet i ett stycke och faller fritt mot marken. Ni kan också be om pris på att stycka upp trädet så det blir lättare att transportera bort.
Välutbildade trädfällare

Trädfällare och Arborister över hela Sverige.

Vi har ett stort nätverk av trädfällare och arborister över hela Sverige.
Vi kommer via vårt nätverk se till så att ni kommer i kontakt med välutbildade och försäkrade trädfällare och arborister som ger ert ett korrekt, marknadsmässigt pris på vad det kostar att fälla ert träd.

När trädfällaren kontaktar er kommer ni tillsammans överens om pris och när trädfällning ska utföras. Det är inte alls ovanligt att trädfällaren vill komma ut till er för att se trädet för att ge ett korrekt pris. Ibland kan det räcka med att ni skickar bildet på trädet och miljön trädet står i för att ni ska kunna få ett pris. Värt att tänka på är att många trädfällare arbetar även under helgerna och kvällar så ni har stor möjlighet att snabbt få hjälp med att fälla ert träd.

Kom i kontakt med utbildade trädfällare via vårt nätverk

Välutbildade trädfällare och arborister.

Trädfällning är ett riskfyllt arbete och rankas bland de farligaste yrkena. Det säger sig därför själv att den som fäller träd ska ha både utbildning, goda säkerhetsrutiner och erfarenhet för att minimera skaderisken.
Vi har därför valt att enbart arbeta med professionella trädfällare så att du som kund kan vara trygg med hur ditt träd blir fällt. Alla de trädfällare och arborister som vi har anslutna till oss som är välutbildade, har god erfarenhet av trädfällning och innehar alla försäkringar som behövs för att utföra säkra trädfällningar.

Träd väger oerhört mycket och får en enorm kraft när de faller fritt mot marken. Våra trädfällare hur viktigt det är att kontroll på hur arbetet ska utföras och de ser till så att omgivningen är säkrad. Vid varje trädfällning, oberoende om det är markfällning eller sektionsfällning, ska området spärras av så inga obehöriga personer befinner sig inom området och kan skadas.

Hör av er till oss redan idag för att få pris på er trädfällning! Välkomna!

Markfällning
Trädfällning offert

Absolut, det är inga problem alls.

Det är väldigt svårt att uppskatta ett ungefärligt pris då alla situationer är olika.

100% gratis. Du kommer få förslag från flera olika företag, du väljer sedan det företaget du tycker känns bäst.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
1Beskrivning
2Län
3Kommun
4Tjänster
5Uppgifter