Offert Trädgårdsanläggning

Vi jobbar över hela Sverige

Trädgårdsanläggning innefattar
allt i din trädgård!.

Trädgårdsanläggning är ett omfattande arbete och vi på Trädgårdsproffsen rekommenderar verkligen att man tar in en seriös trädgårdsanläggare för detta. Många erbjuder ett helhetskoncept och när stora ytor anläggs erbjuder de plantering av träd, buskar, andra växter och även gräsmatta. Många arbetar sedan med underhållsarbetet så som att gödsla, vattna och underhålla alla växter. Gräsklippning, ogräsrensning och beskärning av träd och buskar är också vanligt förekommande.

Trädgårdsanläggning är ett omfattande arbete och vi på Trädgårdsproffsen rekommenderar verkligen att man tar in en seriös aktör för detta. Många erbjuder ett helhetskoncept och när stora ytor anläggs står de även för plantering av träd, buskar, andra växter och även gräs. Många arbetar sedan med underhållsarbetet så som att gödsla, vattna och underhålla alla växter. Gräsklippning, ogräsrensning och beskärning av träd och buskar är också vanligt förekommande.

Välj en seriös aktör .

En trädgårdsanläggare använder flera olika professionella maskiner, verktyg och redskap som man själv ofta inte äger och resultatet av ens eget arbetet blir därefter. På Trädgårdsproffsen använder sig samtliga trädgårdsanläggare av högkvalitativa redskap, verktyg och maskiner vilket gör att resultatet blir det absolut bästa. Arbetet är tungt även med maskiner och kan i många fall vara ett riskfyllt arbete. Vi samarbetar endast med välutbildade och certifierade trädgårdsanläggare som kan lämna alla garantier som behövs till dig som kund. En trädgårdsanläggare arbetar som sagt med det mesta inom trädgården så som stenläggning, plattsättning, dränering, grävjobb, anläggning av gräsmatta, anläggning och plantering av träd, buskar, växter, rabatter m.m.

Många arbetar även med underhåll så som beskärning, trädgårdsskötsel, trädfällning osv. Detta innebär att en trädgårdsanläggare är väldigt helhetstäckande och då vill vi mena på Trädgårdsproffsen att det är ännu viktigare att ha en seriös firma som har utbildning och kunskap om alla olika områden. Kontakta oss för att få en offert på det ni vill ha utfört och även ta tillfället i akt att få tips och inspiration från ett riktigt proffs. Eftertanke och god planering krävs för att resultatet ska bli bra. Hur mycket tyngd stenarna klarar av, hur arbetet ska se ut måste vägas mot vilka mönster och material som ska användas. Det är viktigt att den sten som används vid anläggningen är tillräckligt stabil för ändamålet och det finns stenar som är godkända för att exempelvis köra fordon på och andra som är mer anpassade för gångvägar. Det framgår i många fall vad stenen klarar av och är man osäker hjälper vi på Trädgårdsproffsen gärna till.

Funktionalitet ska gå hand i hand med det material och mönster du vill ha och givetvis ska stenläggningen även passa bra till huset och miljön i trädgården. Man ser oftast naturliga färger som lätt smälter in men man ska inte vara rädd för att se över ett alternativ med mer färgglad sten vilket kan lyfta trädgården på oanade sätt. Stensättning kan vara väldigt kreativt och lyfta utemiljön och helhetsintrycket.
  • En trädgårdsanläggare tar ofta hand om hela processen och sköter allt från grundarbetet till den återkommande skötseln och underhåll.

  • En trädgårdsanläggare arbetar ofta med träd växter, grävning, plantering, sten, plattor, underhåll och mycket mer.

  • Många hjälper till med design och planering av arbetet som ska utföras. De kan även komma med bra och kreativa idéer för att få till det där lilla extra som ni efterfrågar.

  • En seriös trädgårdsanläggare har rätt verktyg, redskap och maskiner för att få ett riktigt bra slutresultat på arbetet. Det hittar ni hos oss på Trädgårdsproffsen!

Absolut, det är inga problem alls.

Det är väldigt svårt att uppskatta ett ungefärligt pris då alla situationer är olika.

100% gratis. Du kommer få förslag från flera olika företag, du väljer sedan det företaget du tycker känns bäst.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
1Beskrivning
2Län
3Kommun
4Tjänster
5Uppgifter