Offert trädgårdsarbete

Vi jobbar över hela Sverige

Hjälp med trädgårdsarbete.

Med många års erfarenhet kan vi på Trädgårdsproffsen säga att de flesta gärna vill ha en vacker och trevlig trädgård men att de flesta varken har tiden eller lusten att göra det som krävs för att alltid hålla trädgården i bra skick.

Oavsett så är det något som inte går att undvika och något som trädgården måste få kontinuerligt för att må bra och välkomnande ut.

Trädgårdsproffsen erbjuder landets bästa trädgårdsföretag till er tjänst och kan täcka enstaka tillfällen likväl som kontinuerlig skötsel och underhåll av din trädgård. Vad man kan göra i trädgården är oändligt och innefattar allt från trädfällning, sten och plattor, grävjobb, plantering, skötsel, altan och otroligt mycket mer. Oavsett så kan vi alltid göra verklighet av dina drömmar och idéer!

Vad är egentligen trädgårdsarbete?

Trädgårdsarbete är allt som har med tomt och trädgård att göra. Nedan har vi listat många olika trädgårdsjobb som går att utföra och för att se ytterligare kan ni titta vidare under våra trädgårdstjänster och trädfällningstjänster i menyraden.

Beskärning av buskar och träd, gräsklippning, krattning, ogräsrensning, slyröjning, dränering, plattsättning, stubbfräsning, altan- och terrasbygge, vårstädning och höströjning, bygge av mur, staket, plantering, dränering, trädfällning, stenläggning, häckklippning… Och mycket mer! Kontakta oss med era idéer för att få information om vad som krävs och samtidigt också en kostnadsfri offert på arbetet.

Att underhålla trädgården

Trädgården sköter inte sig själv och den behöver faktiskt kontinuerligt underhåll för att både se och må bra. Eftersom en fin och välkomnande trädgård kräver återkommande underhåll har vi väldigt många kunder som vänder sig till oss för att få arbetet utfört. Vilket trädgårdsarbete du vill utföra själv och vad du vill ha hjälp med har du möjlighet att bestämma på egen hand och vi på Trädgårdsproffsen kan hjälpa dig med allt från det lilla arbetet till att göra det fullständiga trädgårdsarbetet med ogräsrensning, beskärning, blommor, rabatter, städning osv.

Kontakta oss på Trädgårdsproffsen för att få en offert på arbetet. Vi ger gärna en offert för det lilla arbetet och en offert för en helhetslösning. Ofta är det väldigt prisvärt att ta skötsel av hela trädgården.

Tänk även på att trädgårdsarbete är giltigt för RUT-avdrag. RUT-avdraget ger rätt till 50% avdrag på arbetskostnaden och gäller upp till ett visst maxbelopp.
Är du under 65 år är det upp till 25.000 kr per år och person så om man är två stycken ägare i hushållet får man totalt dra av 50.000 kr.
Är du 65 år eller äldre gäller det så pass mycket som upp till 50.000 kr per år och person.

Allt trädgårdsarbete är inte giltigt men vi listar några bra exempel för att ge dig en uppfattning.
Är du osäker på vad som är giltigt för RUT-avdraget är ni varmt välkomna att höra av er till oss på Trädgårdsproffsen för att få svar på era frågor.
Här är några av tjänsterna som är giltigt för RUT-avdrag:

…. Och mycket mer! Tveka inte för att höra av dig till oss på Trädgårdsproffsen för att få en kostnadsfri offert på trädgårdsarbetet. Är det något ni undrar över så skicka in din förfrågan så ringer någon av våra experter på respektive område upp dig.

trädgårdsarbete

Absolut, det är inga problem alls.

Det är väldigt svårt att uppskatta ett ungefärligt pris då alla situationer är olika.

100% gratis. Du kommer få förslag från flera olika företag, du väljer sedan det företaget du tycker känns bäst.