Offert Trädgårdsdesign

Vi jobbar över hela Sverige

Trädgårdsdesign.

Går du i tankarna om att göra om i din trädgård? Behöver du hjälp och inspiration för att se vad det finns för möjligheter i din trädgård? Vi på Trädgårdsproffsen har Sveriges största nätverk av trädgårdsdesigner och landskapsarkitekter. Hör av dig till oss idag och få kostnadsfri offert på trädgårdsdesign.

Anlita en trädgårdsdesigner.

Att anlita en trädgårdsdesigner behöver inte vara kostsamt och det finns flertalet trädgårdsdesigner i vårt nätverk som tar sig an allt ifrån det lilla till det stora projektet.

Ni träffar trädgårdsdesignern för att berätta om er idé om vad ni vill göra i er trädgård. Kanske vill ni ha en viss typ av gångar som ska löpa genom trädgården. Kanske vill ni se hur ett en altan bäst skulle kunna se ut. Det kanske är växtligheten som träd, buskar och blommor som ska få ny karaktär och utseende eller bara beskäras och planteras om på andra platser i trädgården.

Våra trädgårdsdesigners har mycket god kunskap och erfarenhet att göra allt ifrån det lilla till det stora projektet inom trädgårdsdesign. Flertalet av våra trädgårdsdesigner anlägger även hela trädgården åt er också. Vi rekommenderar gärna vem du ska vända dig till så hör av dig idag till oss via chatten, formulär eller telefon.

Att planera och designa sin trädgård med hjälp av en trädgårdsdesigner sparar både tid och kostnader i slutändan. Trädgårdsdesignern jobbar antingen på timpris eller på fastpris beroende på hur projektet ser ut. En trädgårdsdesigner har ju erfarenheten av att varje dag se olika typer av trädgårdar och finna nya lösningar vilket gör att kreativiteten, funktionaliteten och erfarenheten är betydligt bredare än hos gemene privatperson.

Trädgårdsdesigner eller trädgårdsarkitekt är mer eller mindre samma sak. Flertalet av våra samarbetspartners som erbjuder trädgårdsdesign har universitetsutbildning inom området eller en diplomerad utbildning.

Vad gör en trädgårdsdesigner eller trädgårdsarkitekt?.

Att arbeta som trädgårdsdesigner innebär att designa, planera och säkerställa att dina behov möts och dina idéer blir genomförda. Utefter hur din nuvarande trädgård ser ut så skissas det fram en ritning på hur slutresultatet kan komma att se ut utefter dina önskemål. På skissen ritas det in passande växtligheter, funktioner, gångar, stenläggningar etc med hänsyn till väderstreck och övriga förutsättningar i trädgården. Skissen kommer även visa på fler möjligheter och livfullare färg och form. Tips kring planteringar, odlingar, anläggningar mm kommer även att finnas med. Flertalet av våra samarbetspartners anlägger även hela trädgården till er utefter skissen och ritningen.

Tips för att anlita en trädgårdsdesigner.

Vårt absolut bästa tips är att så enkelt som att ta sig tiden och möjligheten att träffa en trädgårdsdesigner för att se vad prisbilden blir och vad trädgårdsdesignern kan hjälpa dig med i din trädgård. Utefter det kan ni föra diskussionen vidare för att ta ställning till om ni vill anlita trädgårdsdesignern. Hör av dig till oss på Trädgårdsproffsen så ser vi till att du får kontakt med en trädgårdsdesigner som passar dig! Välkommen!

Trädgårdsdesign

Absolut, det är inga problem alls.

Det är väldigt svårt att uppskatta ett ungefärligt pris då alla situationer är olika.

100% gratis. Du kommer få förslag från flera olika företag, du väljer sedan det företaget du tycker känns bäst.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
1Beskrivning
2Län
3Kommun
4Tjänster
5Uppgifter