Trädgårdsproffsens samarbetspartners

Vi samarbetar med över 1000 företag inom trädgårdsbranschen, trädfällningsbranschen och markanläggningsbranschen runt om i hela Sverige. Ett flertal av våra samarbetspartners har valt att presentera sina företag under “Hitta företag” som du hittar här: Hitta Företag. Här kan du filtrera, söka och hitta företag i ditt område som utför de tjänster du behöver hjälp med.

Vi har även två samarbetspartners som vi har ett nära samarbete med:

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling är en av Sveriges största kedjor inom fastighetsförmedling och finns på flertalet platser runt om i landet. Trädgårdsproffsen och Erik Olsson Fastighetsförmedling har ett samarbete som innebär följande:

1. Väljer du att låta en mäklare från Erik Olsson Fastighetsförmedling värdera din bostad ingår 2 timmars trädgårdsskötsel kostnadsfritt. 

2. Väljer du att sälja din bostad med Erik Olsson Fastighetsförmedling ingår 8 timmars trädgårdsskötsel. 

Hör av dig till deras lokala kontor i din region här: Erik Olsson Fastighetsförmedling


Söderberg & Partners

Söderberg & Partners är Sveriges största förmedlare av företagsförsäkringar. Vi har ett nära samarbete med Söderberg & Partners där vi har tagit fram branschspecifika företagsförsäkringar till våra samarbetspartners. Det gör att alla våra samarbetspartners är rätt försäkrade vilket är en trygghet för dig som kund som använder dig av våra tjänster och samarbetspartners.


Fyll i vårt formulär nedan om du vill:

  • - få pris på de tjänster du vill ha hjälp med i din trädgård

            eller

  • - få kontakt med en mäklare från Erik Olsson Fastighetsförmedling

            eller

  • - få kontakt gällande dina företagsförsäkringar från Söderberg & Partners