Offert Trädgårdsstädning

Vi jobbar över hela Sverige

Trädgårdsstädning.

Behöver du få offert och pris på trädgårdsstädning? Då har du kommit helt rätt! Vår tjänst är helt kostnadsfri för dig att använda.

Oberoende var i landet du bor så kan vi på Trädgårdsproffsen hjälpa dig med trädgårdsstädning. Vi har Sveriges största nätverk av firmor som arbetar med trädgårdsstädning. Vi tar oss an uppdrag från privatpersoner, bostadsrättsföreningar (BRF) och företag. Varje år hjälper vi tusentals kunder att få pris på trädgårdsstädning och arbetet i sig utfört.

Ett urval av förfrågningar som våra kunder brukar vilja ha hjälp med:

  • Pris på vårstädning i trädgård
  • Pris på höststädning i trädgård
  • Förbereda trädgård inför vintern
  • Timpris på trädgårdsstädning
  • Trädgårdsstädning av kolonilott

Pris på trädgårdsstädning

När det kommer till trädgårdsstädning är det inte ovanligt att man som kund önskar pris per timme. Våra samarbetspartners har lång erfarenhet av just det upplägget och lämnar gärna pris på vad det skulle kosta. Trädgårdsstädning är lika vanligt förekommande för små som stora trädgårdar hos både privatpersoner och bostadsrättsföreningar.

Vårstädning och höststädning

Ett vanligt behov man som kund kan stå inför är att man vill ha ett pris på är trädgårdsstädning inför våren eller hösten. Våra samarbetspartners kan lämna både ett timpris och ett fast pris beroende på hur uppdraget ser ut. I dialog med våra ansluta samarbetspartners kommer ni överens om vad som passar bäst.

Förbereda trädgården inför vintern

Är det så att ni är i behov av att förbereda er trädgård inför vintern så är de något vi även tar oss an. Ett stort antal av våra ansluta företag arbetar med just den typen av uppdrag.

Trädgårdsstädning av kolonilott

Vi har årligen ett stort ägare av kolonilotter som hör av sig till oss för att få hjälp med underhåll av sin kolonilott. Är du i behov av trädgårdsstädning på din kolonilott är ni välkomna att kontakta oss för att få hjälp.

Att välja rätt företag för trädgårdsstädning

Vår tjänst är kostnadsfri för dig att använda. Trädgårdsproffsen erbjuder alltid rätt typ av företag för att utföra trädgårdsstädning. Vi ser till så att du kommer i kontakt med företag som har god erfarenhet av uppdraget som du får prisförslag från. Vi vill att du ska känna dig trygg att anlita vår tjänst. Välkommen att höra av dig till oss för priser på trädgårdsstädning.

Trädgårdsstädning

Absolut, det är inga problem alls.

Det är väldigt svårt att uppskatta ett ungefärligt pris då alla situationer är olika.

100% gratis. Du kommer få förslag från flera olika företag, du väljer sedan det företaget du tycker känns bäst.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
1Beskrivning
2Län
3Kommun
4Tjänster
5Uppgifter