Offert Trädplockning

Vi jobbar över hela Sverige

Trädplockning.

När man pratar om trädplockning så handlar det i korta drag om att plocka ner ett träd bit för bit. Allt för att fälla trädet på ett säkert och sådant effektivt sätt som möjligt. Det kan handla om att trädet står nära bebyggelse (hus) och man kanske inte kan fälla trädet rakt ner till marken utan behöver ta ner det bit för bit. I många fall utför man trädplockning med hjälp av en kranbil eller så utför man en form av klättring med sele i trädet för att säkert kunna plocka ner trädet.

I trädplockningen avgör alltid placeringen av trädet åt vilket håll det skall fällas. När man bildat sig en uppfattning om hur området ser ut så väljer man ut vilken metod man skall använda sig av. Om trädplockningen sker ute i skogen så kanske man kan fälla trädet helt, men om trädet står inne i bebyggda områden så krävs oftast mer försiktiga metoder. Man vill undvika att grenar faller ned på hus, bilar och andra ömtåliga föremål. Därför är det viktigt att planera sin fällning noggrant eftersom eventuella misstag kan bli riktigt dyra. Trädplockning är därför en av de säkraste metoderna. Trädgårdsproffsen kan hjälpa dig med trädplockningen och trädfällning. Vi ser till att du får offert av 2-3 lokala företag och sedan väljer du själv vem som skall utföra ditt arbete.

Trädgårdsproffsen är idag en av de största aktörerna i Sverige på trädtjänster och har en bred expertis inom dessa områden. Alla partners som är anslutna till oss är certifierade och har rätt utbildningar för att genomföra din trädplockning. Det kan handla om att ditt träd är för stort, för gammalt, stormskadat eller att ni inte önskar trädet längre. En kontakt med Trädgårdsproffsen och vi ser helt enkelt till att dina trädproblem blir lösta inom snar framtid.

Hur går en trädplockning till?

När det är dags för en trädplockning så krävs oftast stora maskiner. En lång lyftkran monteras på en lastbil som parkeras på en lämplig plats intill trädet. Meningen är att kranen kommer åt trädet utan att riskera säkerheten hos människor eller andras egendom. En kraftig gripsåg är ansluten på kranen och en gripsåg är en kombination av en gripklo och en såg. Gripsågen används sedan för att gripa tag i delar av trädet, såga av dem och sedan lyfta ner varje del i en container. Ett säkrare sätt kan du inte använda dig av när det gäller en trädplockning.

Vad kostar en trädplockning?

Det skiljer sig lite beroende på vart i landet du befinner dig, men eftersom trädbitarna kastas ner i en container och blir på så sätt redo för bortforsling så tjänar man in enormt på det. Företagen brukar ofta erbjuda placering i en container när det gäller trädplockning. Om du väljer att skicka in din förfrågan till Trädgårdsproffsen så har du möjlighet att få offert av två till tre lokala företag som kan lämna ett pris och sedan kan du jämföra och välja vem du vill anlita för arbetet. Priset brukar variera beroende på vart du bor i landet och hur stort trädet är och ifall du vill ha bortforslingen med på köpet. Kontakta oss idag på Trädgårdsproffsen för att få ett par offerter.

Vilka är Trädgårdsproffsen?

Trädgårdsproffsen har funnits på marknaden i många år och jobbar med kunduppdrag. Vi har det största heltäckande nätverket av trädgårdsmästare, trädfällare, arborister och markanläggare över hela landet som erbjuder alla typer av trädgårdstjänster, trädfällning, stenläggning mm. Då vårt nätverk är så stort och vi har så nära samarbeten med våra partners i hela Sverige är det enkelt för oss att ge dig rätt hjälp utifrån vad du eftersöker. Alla Trädgårdsproffsens samarbetspartners är försäkrade, kvalificerade, utbildade och har precis den kunskap du söker. Vi hjälper dig var du än bor! Trädgårdsproffsen hjälper dig med allt som berör din trädgård. I vår meny ser du allt vi kan hjälpa er med inom trädgårdstjänster, trädfällningstjänster och markanläggning. Då vi har en så bred bas av samarbetspartners så är inget jobb för stort eller för litet för oss – det viktiga är att du får rätt hjälp till rätt pris.

Trädgårdsproffsen samarbetar enbart med försäkrade, certifierade och utbildade samarbetspartners. Det är tack och lov sällan som olyckan är framme men när den väl är det så måste rutiner, försäkringar och garantier finnas på plats vilket det gör. Både för er skull och för vår egen. Därför behöver du aldrig oroa dig för att anlita oss. Kontakta Trädgårdsproffsen redan idag för att få ett par kostnadsfria offerter. Använd formuläret, chatten, mail eller ring oss! Välkommen! Ring oss: 010 – 101 41 30

Varför ska man använda sig av Trädgårdsproffsen?

Vi på Trädgårdsproffsen vet att vardagen ofta kommer emellan och att man därför inte hinner eller kan sköta det man vill i sin trädgård. När det kommer till trädfällning och markanläggning är det i flera fall även så att man inte ens själv kan utföra det. Därför är det viktigt för oss att leverera en kvalitativ tjänst och ett väl utfört arbete. Vi kommer alltid överens om ett rimligt pris för det ni vill ha hjälp med. Vår målsättning är att alltid ha nöjda kunder och därför gör vi alltid vårt yttersta för att lyssna på vad du som kund vill ha hjälp med och arbeta utifrån dina önskemål.

Vi hoppas du finner en nyttig information om trädplockningen och att du vill skicka in din förfrågan till oss. Vi ser gärna till att hjälpa dig med ditt träd!

Varmt välkommen till Trädgårdsproffsen.se!

Markfällning

Absolut, det är inga problem alls.

Det är väldigt svårt att uppskatta ett ungefärligt pris då alla situationer är olika.

100% gratis. Du kommer få förslag från flera olika företag, du väljer sedan det företaget du tycker känns bäst.

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
1Beskrivning
2Län
3Kommun
4Tjänster
5Uppgifter