Vanliga frågor

Snabbfakta

Vanliga frågor.

Nedan har vi listat de frågor som vi vanligtvis får från företag som vi ansluta sig till vår tjänst. Varje månad ansluter vi fler samarbetspartners om rätt förutsättningar finns mellan Trädgårdsproffsen och företaget ifråga. Om du inte hittar svar på det du undrar över så hör av dig till oss.

Vi har alla typer av kundförfrågningar inom trädgårdsarbeten, trädfällning och markarbeten, litet som stort. Den typ av kundförfrågningar ni själva får in till ert företag idag får vi också in men i tusentalet per år. Fråga gärna en Partneransvarig om ni vill veta mer specifikt vad för typ av kundförfrågningar som kommer in.

De kundförfrågningar som ditt företag får ta emot är validerade. Det innebär att vi först pratat med kunden över telefon för att säkerställa så att det är en seriös förfrågan på att få arbetet utfört. Det gör en avsevärd skillnad på att först prata med en kund för att säkerställa så att all info finns och att ett beslut ligger nära till hands om att köpa in en tjänst från ett företag. Vi är de enda företaget i branschen som gör denna process med våra kundförfrågningar. Det gör att ditt företag kommer ha mycket bättre förutsättningar att få in jobbet.

De skickas löpande till dig via mail och sms i den takt som du bestämt med oss att du vill ta emot dem. Är det ett mer specifikt och omfattande uppdrag ringer vi upp dig och går igenom det med dig. Anledningen till att vi gör så är för att det ska inte åläggas er som samarbetspartners att behöva gå in i någon portal och klicka hem uppdrag. Företagare har mycket annat att stå i än att logga in i en portal och sköta allt själv.

I snitt lämnar 3 stycken företag pris på en kundförfrågan och i flertalet fall är det färre än så. Syftet med vår tjänst är inte att skapa extra konkurrens mellan företagen utan skapa rätt förutsättningar för både företagen och kunden.

Du får precis de arbeten som du är intresserad av att ta emot. Tillsammans med din Partneransvarig hos oss bestämmer ni vilka arbeten som är intressant och vilket ungefärligt faktureringsvärde det ska vara. Sen skickar vi sådana uppdrag till dig.

När du lämnar offert till kunden sätter du dina egna priser.

Väljer kunden din offert och det blir ditt företag som utför arbete så tillfaller alla följdaffärer från den kunden till dig.

Du kontaktar oss via telefon, mail eller chat så guidar en Partneransvarig dig genom hela processen och avtalet så du förstår hur allt fungerar och vad priset på tjänsten blir.

Du kommer få kundförfrågningar i det geografiska område du vill. Vi har inga avgränsningar utan du väljer helt fritt.

Du kan när som helst pausa ditt samarbete med oss utan att det påverkar tjänsten du köpt av oss. Du kan sedan återuppta tjänsten när det passar ditt schema.

Vi vet hur bra vår tjänst är och hur väl den fungerar. När det kommer till garantier kan du diskutera det med Partneransvarig.